Hall of Famer Shaquille O’Neal zal de cover van de NBA 2K18 Legend Edition sieren.

Deze speciale editie van de hooggewaardeerde NBA-game-simulatieserie van afgelopen 16 jaar geeft het basketbalveld aan de grote man die geen introductie nodig heeft, “The Diesel … The Big Aristotle … Superman … Shaq Daddy …” met speciale Shaq Memorabilia en content die zijn nalatenschap verder uitbreidt als de meest dominante center in de NBA-geschiedenis.

“Ik wil NBA 2K bedanken voor hun continue support van mijn carrière als basketballer en presentator,” aldus O’Neal, waarvan de Hall of Fame toevoeging eind vorig jaar zijn 19-jarige carrière eert. “Ik ben heel enthousiast om op de cover van de NBA 2K18 Legend Edition te staan en ik hoop dat mijn fans het geweldig vinden om “big man style” te spelen en mijn meest legendarische in-game momenten opnieuw te creëren!”

Gamers die de NBA 2K18 Legend Edition bij de deelnemende retailers en op digitale platforms vooraf bestellen ontvangen speciale Shaq-memorabilia en in-game content.

Fysieke Items: – niet opgenomen in digitale versie

·         Limited-edition Shaq-poster;

·         5 Panini trading cards;

·         Exclusieve stickers.

Digitale inhoud

·         100.000 Virtual Currency;

·         20 wekelijkse MyTEAM Packs;

·         Shaq in-game items;

·         En meer!

Digital Content

 Gamers die de NBA 2K18 Legend Edition Gold op digitale platforms vooraf bestellen krijgen nog meer exclusieve Shaq-memorabilia en in-game-inhoud, waaronder:

·         250,000 Virtual Currency;

·         40 Wekelijkse MyTEAM Packs;

·         Shaq in-game items;

·         En meer!