Slijp je wapens en maak je klaar voor de open bèta van For Honor!

Vorig weekend zijn we aan de slag gegaan met de closed bèta van For Honor, maar vanaf volgende week kan iedereen er mee aan de slag. For Honor is grafisch een prachtige game, maar qua gameplay is het enorm uitdagend en zeker niet voor iedereen weggelegd. Daarom kunnen belangstellenden vanaf volgende met de open bèta van For Honor bezig en zelf ervaren hoe het is om een bloeddorstige Viking, eervolle Samoerai of krachtige Ridder te zijn.

Van 9 tot en met 12 februari is de For Honor Open bèta speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Ervaar voor het eerst de Elimination-modus, een vier tegen vier-gevecht zonder respawns. Daarnaast zijn Dominion, Brawl en Duel, die tevens speelbaar waren tijdens de Closed bèta , onderdeel van de Open bèta . Tijdens de Open bèta strijden spelers als 9 speelbare helden op 6 mappen in 4 game modi en ervaren zij Faction War, de overkoepelende strijd tussen de Ridders, Samoerai en Vikingen.

For Honor is vanaf 14 februari 2017 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Bekijk hieronder de nieuwe trailer!