Battleborn is een ondergewaarderde titel!

Vorig jaar werd Battleborn uitgebracht, een geweldige game die helaas een beetje in de schaduw van Overwatch verdween. Wat ons betreft was Battleborn de leukere game van de twee, want deze had een story campaign die je met vier man kon spelen en bevatte voor de liefhebbers ook nog een aantal (toch minder sterke) verschillende multiplayer PVP modi. Het was ook niet vreemd dat we onmiddellijk een seasonpass in huis haalden want de story campaign en vele verschillende heroes, loot en skills boden heel wat replay value. Na lang wachten hebben 2K en Gearbox Software vandaag eindelijk de derde Battleborn Story Operation, “Oscar Mike vs The Battle School samen met de early access van de 30ste held Beatrix uitgebracht. Dit en meer vormen samen de grote Battleborn Winter Update.

Heb jij het in je om een echte Mike te zijn!?

Oscar Mike vs The Battle School: In Battleborn’s DLC Operation Story 3 neemt Oscar Mike je mee in een missie vol vallen, obstakels en moet knokken in een keiharde strijd.

Beatrix, de gestoorde dokter bewapend met een kolossale injectienaald…

Beatrix: Precies, dodelijk, en obsessief hygiënisch. Als voormalig wetenschapper hanteert Beatrix een enorme spuit met slopende debuffs en ziektes. Ze is een meester in het manipuleren van leven en dood. Haar kennis in de wetenschap gecombineerd met haar Jennerit meedogenloosheid maakt haar een zeer gekwalificeerde maar ook een uiterst gevaarlijk arts. Beatrix is gratis zijn voor iedereen met 47.500 ingame credit, of unlock haar direct met een hero key die is inbegrepen in de Season Pass.

Sinds de lancering heeft 2K Games hard gewerkt om nieuwe functies en verbeteringen voor Battleborn te ontwikkelen. Met de Winter-update komen er zijn er heel wat nieuwe “ player experiences”: De kern 25 van characters zijn nu beschikbaar vanaf het begin van de game, story mode missies krijgen extra gidsen en  hulpmiddelen om je door de verschillende gebieden van de game te loodsen. De credit awards krijgen ook een boost om snel nieuwe loot packs te verdienen. Extra functies van de Winter-update zijn onder andere PlayStation 4 Pro ondersteuning, nieuwe uitdagingen door Main en Daily Quests, Draft-mode en een verbeterde UI.