Welke South Park: The Fractured but Whole figuur moet je in je collectie hebben!?

UbiCollectibles heeft de iconische helden samen met South Park Studios tot leven gebracht met deze nieuwe figurines. De collectie bevat de volgende figuren:

The Coon 3”
Cartmans alter ego wil de held worden die de stad nodig heeft, om gerechtigheid te brengen in South Park. Deze figurine is nu verkrijgbaar en is 8,5 cm groot*. Er is overigens ook een versie van 16,5 cm groot, maar deze zit bij de Collector’s Edition van South Park; The Fractured but Whole.

Professor Chaos 3”

Butters Stotchs alter ego wil al zijn hele leven de meest beruchte superheld allertijden te worden. Professor Chaos is nu verkrijgbaar en is 8 cm groot.

Mysterion 3”

Het onbekende kind poseert in zijn prachtige ballenknijper. Wanneer het geweld toeneemt en donkere tijden aanbreken, vertrouwt hij op zijn echte superkracht: hij kan niet dood! Deze figurine is nu verkrijgbaar en is 7,5 cm groot.

Mysterion 6”

Kenny’s alter ego poseert staand in de wind, klaar om de straten te verlossen van criminaliteit. Hij is het symbool dat de stad nodig heeft. Iemand die waakt over de stad, een stille kracht. Deze figurine is nu verkrijgbaar en is 18,8 cm groot.

Bekijk hieronder een trailer van de verschillende figuren die Ubisoft hier te koop aanbiedt.