PlayStation 4 spelers kunnen binnenkort een geweldig nieuw product gebruiken!

Onlangs konden jullie hier al lezen dat EMiO een luxe PlayStation 4 controller heeft uitgebracht, maar deze controller is geen officieel Sony product. Nacon, een onafhankelijke ontwerper en producent van game-accessoires, onthult nu met trots diverse nieuwe functies van de langverwachte Revolution Pro Controller voor PlayStation 4, welke verkrijgbaar zal zijn vanaf de feestdagen.

Het hart van de Revolution wordt gevormd door twee unieke analoge sticks. Gesterkt door een krachtig, door Nacon ontwikkeld algoritme, leveren de sticks een eSports-niveau van nauwkeurigheid en precisie, met een amplitude van 46 graden. Beide sticks zijn geheel geoptimaliseerd voor pro-gamers en ontwikkeld op basis van inzichten van eSports-spelers. Dit uit zich in de volgende functies:

  • Mechanische structuur ontworpen voor een amplitude tot 46 graden
  • Geoptimaliseerde eSports-ergonomica met convexe rechter stick en concave linker stick voor extra grip en comfort
  • Versterkte metalen as en ABS ring voor minimale wrijving
  • Mogelijkheid voor het opnieuw toewijzen van de L3- en R3-knoppen

De Nacon Revolution is voorzien van geavanceerde software die spelers de controller geheel naar eigen wens laat aanpassen. De Revolution PC companion-app biedt een breed aanbod aan mogelijkheden, inclusief de mogelijkheid om de prestaties van de rechter stick aan te passen door:

  • Het veranderen van de statische ‘dead zone’ – om de reactiviteit van de rechter stick te beïnvloeden
  • Aanpassing van de response-curve van de stick – bepalen hoe snel deze op je bewegingen reageert

Nacon Revolution