Volgens de onvermijdelijke geruchtenmolen komt Mario Kart vlak na de launch van de Nintendo Switch uit.

De launch van de Nintendo Switch staat voor begin 2017 gepland. Voor veel fans is dit een mijlpaal in 2017 en iedereen kijkt ook al halsreikend uit naar de games die bij de launch beschikbaar zullen zijn. Door die verwachtingen ontstaat er een geruchtenmolen en daar passeren uiteraard alle bekende namen de revue. Mario Kart ontkomt ook niet aan deze geruchtenmolen en wij hebben er een voor jullie opgevangen.

Mario Kart release bekend?

Gefluisterd wordt namelijk dat Mario Kart voor de Nintendo Switch ongeveer drie maanden na de launch uit zal komen. Het spel zou een mix zijn van de oude games en een stukje nieuwe game.
Wat we al weten is dat Mario Kart voor de Nintendo Switch een soort port zal zijn van Mario Kart 8, maar dan met alle content inbegrepen. Nieuwe personages, nieuwe banen en zelfs een opgekalfaterde Battle-modus worden hier aan toegevoegd. De tipgever van dit gerucht is ArcadeGirl64, deze mevrouw heeft een eigen blog op het internet en is niet verbonden aan Nintendo. Of het allemaal dus waar is, is nog maar de vraag. Nintendo houdt vooralsnog de kaken stijf op elkaar, zelfs een ontkennend persbericht komt niet naar buiten. Mochten we nog meer Nintendo Switch geruchten tegenkomen, dan houden we je op de hoogte.

mario-kart-nintendo-switch