Volgend jaar gaan we knallen in Red Dead Redemption 2!

Groot nieuws want Rockstar Games heeft vandaag bevestigd dat Red Dead Redemption 2 in de maak is. Het langverwachte vervolg op een van de gaafste Western games die we ooit hebben mogen spelen zal ergens in het najaar van 2017 uitgebracht worden. Red Dead Redemption 2 zal verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 4 en de Xbox One, over een PC versie is helaas nog niets bekend. Maar als we kijken naar Grand Theft Auto V is dit zeker niet iets wat we moeten uitsluiten. De makers van GTA V en Red Dead Redemption vertellen met dit tweede deel het epische verhaal van het leven in Amerika’s onverbiddelijke heuvellandschap. De enorme en sfeervolle open wereld van de game biedt tevens een gloednieuwe multiplayer-ervaring.

Met Red Dead Redemption 2, zijn we als team hard aan het werk om onze visie voor interactieve entertainment nog verder te ontwikkelen in een levensechte wereld”, vertelt Sam Houser, oprichter van Rockstar Games. “We hopen met al onze ervaring tot nu toe de spelers een epische ervaring te bieden.

Donderdag 20 oktober zal Rockstar Games om 17:00 de trailer van Red Dead Redemption 2 tonen. Neem hieronder alvast een kijkje naar de gave Red Dead Redemption poster die we van Rockstar Games hebben ontvangen. Wie zijn de mysterieuze zeven cowboys die we op de voorkant zien staan? Zijn het premiejagers of juist een bende van geharde criminelen die banken beroven. De tijd zal het leren! Nog even geduld dus.