Ga je ook naar Firstlook Nights?

Op de vrijdagavond en zaterdagavond van Firstlook Festival 2016 worden dit jaar twee epische feesten gehouden!

Vrijdagavond
Op de vrijdagavond trappen het festival af met het 15 jarig bestaansfeest van Gamekings, de grootste gaming website en het populairste gaming TV programma van de Benelux! Het belooft een dikke party te worden met stage shows, de typische onvolwassen Gamekings humor, gaming en dat alles met een drankje erbij! Voor meer info over deze avond ga je naar:

Firstlook Festival Nights Programma

Spike TV,de zender waar Gamekings, naast Comedy Central, op wordt uitgezonden geeft 15 kaarten weg! Het enige wat jij hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag:
Op welk TV station werd Gamekings voor het eerst uitgezonden? Ga naar: Prijsvraag

Geef antwoord op deze vraag en wie weet kun jij er vrijdagavond bij zijn in de Jaarbeurs in Utrecht. De deuren gaan open om 19:00.

Zaterdagavond
Onze vrienden van de grootse comic conventie ter wereld, de New York Comic Con, geven 15 kaarten weg voor hun New York Comic Night op de zaterdagavond van Firstlook Festival 2016! Deze hele avond staat in het teken van de New York Comic Con en alles wat daar te beleven is. Wat dacht je van Celebrity panels, Cosplay items, interviews met beroemde striptekenaars en als klap op de vuurpijl een live Street Fighter V match tussen een team op Firstlook Festival en een team op New York Comic Con! Voor meer info over deze avond ga je naar:

Het Firstlook Festival Nights Programma

Jij kunt kaarten winnen voor deze avond door antwoord te geven op de volgende vraag:
Wanneer vindt de New York Comic Con plaats? Ga naar de New York Comic Con prijsvraag

Geef antwoord op deze vraag en wie weet kun jij er zaterdagavond bij zijn in de Jaarbeurs in Utrecht. De avond begint aansluitend aan de eerste dag van Firstlook Festival, dus om 19:00