We moeten schijnbaar nog iets langer wachten op FINAL FANTASY XV!

Om een onvergetelijke  FINAL FANTASY-ervaring te bezorgen aan spelers van over de hele wereld, maakt SQUARE ENIX vandaag bekend dat de wereldwijde releasedatum voor FINAL FANTASY XV wordt verschoven naar 29 november 2016.

Deze releasedatum geeft de ontwikkelteams meer tijd voor verbeteringen en het verder oppoetsen van de kwaliteit, zodat de game zal voldoen aan de hoge verwachtingen van zowel de fans als de creatieve teams.

“Vanaf het moment dat we aan dit project begonnen, streefden we naar een mate van vrijheid en realisme die we nooit eerder in de serie zagen. Helaas hebben we iets meer tijd nodig om dit streven te verwezenlijken en we zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe releasedatum ons helpt dit te bereiken,” zegt game director Hajime Tabata. “Als de regisseur en leider van dit project, wil ik mij persoonlijk verontschuldigen voor de langere wachttijd. Als team willen we met FINAL FANTASY XV het niveau van perfectie bereiken dat onze fans verdienen. We vragen je vriendelijk om je begrip hiervoor.”

Hajime Tabata legt in de onderstaande video wat uitgebreider uit waarom de game wordt uitgesteld.

  • Glenndale

    Huh, is er geen ondertiteling?