Durven jullie het aan om de Nosulus Rift uit te proberen?

Ubisoft heeft de Nosulus Rift aangekondigd: een unieke ervaring die exclusief te ervaren is met South Park: The Fractured But Whole. Dit apparaat, dat alleen aanwezig is op beurzen en niet te koop is, tilt Virtual Reality naar een hoger niveau door spelers South Park: The Fractured But Whole op de meeslependste manier te laten ervaren. Een nieuwe ervaring via een zintuig dat nog niet eerder is gebruikt voor games: reuk. Om wat te ruiken? Scheten, uiteraard.

Net als in South Park: The Stick Of Truth, zijn scheten in opvolger South Park: The Fractured But Whole het krachtigste wapen dat spelers kunnen inzetten. Door een speciaal hiervoor ontwikkelde technologie, pompt de Nosulus Rift keer op keer de juiste geur in de neus van de speler, zodra deze gebruikmaakt van de winderige krachten.

Nosulus-Rift-Header

De Nosulus Rift is ontwikkeld door Productman, het creatieve onderdeel van Buzzman, in samenwerking met verschillende experts, onder wie de befaamde Franse parfumspecialiste Isabelle Ferrand. Bovendien is de Nosulus Rift een volledig functioneel masker dat gebruikmaakt van sensoren die geactiveerd worden door onhoorbare geluidsgolven in het in-game scheetgeluid. Elke keer als de sensoren geactiveerd worden, komt de geur naar buiten. Zorgvuldig en zonder genade.

“We zijn erg trots dat het eerste gerealiseerde project van Productman in samenwerking met Ubisoft tot stand is gekomen en het een product betreft dat nieuwe mogelijkheden voor virtual reality biedt”, aldus Georges Mohammed-Chérif, CEO van Buzzman en Productman.

Wanneer je werkt aan een franchise als South Park, is het vinden van nieuwe, originele ideeën om de game te tonen van levensbelang”, aldus Guillaume Carmona, VP Marketing bij Ubisoft EMEA.“Met de ontwikkeling van de Nosulus Rift samen met Productman, hebben we de mogelijkheid gekregen om verder te gaan dan traditionele communicatiecampagnes en een apparaat te creëren dat, op zijn zachts gezegd, zeer bijzonder is.”

De Nosulus Rift, die spelers een unieke South Park: The Fractured But Whole ervaring geeft, wordt onthuld op Gamescom, van 17 tot en met 21 augustus 2016. Fans die onze booth bezoeken krijgen de kans om dit zelf te ervaren. De Nosulus Rift is ook beschikbaar op verschillende andere events in de aanloop naar de release van de game. South Park: The Fractured But Whole is vanaf 6 december 2016 verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

  • JoachimTheBeast564

    Is dit echt? 😛 Vet nastyyyy!

  • Stevn

    Waar kan je dit kpoen?