Z-aanvallen en Pokémon bekendgemaakt voor Pokémon Sun en Pokémon Moon

The Pokémon Company International en Nintendo hebben krachtige Z-aanvallen, nieuwe personages en Pokémon bekendgemaakt voor de met spanning verwachte videogames Pokémon Sun en Pokémon Moon. Deze videogames zullen exclusief verkrijgbaar zijn voor de systemen in de Nintendo 3DS-familie. Deze fascinerende personages en Pokémon uit de regio Alola zullen in hun opwachting maken in de laatste generatie Pokémon-videogames, die op 18 november in Noord-Amerika gelanceerd worden.

Z-aanvallen
Z-aanvallen vormen een nieuw element dat geïntroduceerd wordt in de Pokémon-gevechten in Pokémon Sun en Pokémon Moon. Z-aanvallen zijn krachtige aanvallen die slechts één keer per gevecht gebruikt kunnen worden. Wanneer de wensen van de Trainer en Pokémon samenvallen en beide tegelijkertijd hun volledige kracht inzetten, resulteert dat in de enorme slagkracht van een Z-aanval. Alle Pokémon kunnen tijdens een gevecht Z-aanvallen gebruiken.

Voor het gebruik van Z-aanvallen zijn twee voorwerpen onmisbaar: een Z-ring en een Z-kristal. De Z-ring past om de arm van een Trainer en Z-kristallen worden hierin gezet. Als een Pokémon dezelfde soort Z-kristal als zijn Trainer heeft, kunnen ze een harmonieuze combinatie vormen.

Z-ring
TOMY International gaat de Z-ring verkopen via deelnemende winkels. Wanneer een speler een Z-aanval in Pokémon Sun of Pokémon Moon gebruikt, licht zijn eigen Z-ring op, gaat trillen en speelt geluiden af die corresponderen met het beeld en geluid in de game.

  • Joey_kl237

    Is dit net zo leuk als Pokimon Go?

    • Hoogstwaarschijnlijk 25000x leuker Joey_kl237 (^~^#)

  • BossMikey

    Wow dat filmpje is wel cooool. Kan nie wachte op de game.