Vier FIFA 17-ambassadeurs strijden om de cover en fans mogen stemmen.

De verkiezing vindt plaats op de officiële FIFA Cover Vote-website, vanaf vandaag tot 20 juli 08:59. Fans kunnen één keer per dag op hun favoriete speler stemmen en kunnen extra stemmen verdienen door de automatisch delen-functie te gebruiken met de hashtag #FIFA17CoverReward. Fans kunnen ook hun steun betuigen door de hashtag van de sporter te tweeten (#FIFA17Hazard, #FIFA17James, #FIFA17Martial of #FIFA17Reus). De winnaar zal eind juli bekendgemaakt worden.

“James, Martial, Hazard en Reus staan voor spannend aanvallend voetbal en belichamen het vernieuwende spel dat de fans kunnen verwachten in FIFA 17,” aldus Nick Channon, senior producer voor FIFA. “We kijken ernaar uit om te zien hoe fans zullen opkomen voor hun favoriete speler en we kunnen niet wachten om te zien wie verkozen wordt als coverster voor de franchise – de voetballer die FIFA 17 wereldwijd zal vertegenwoordigen.”

De vier kanshebbers voor de FIFA 17-cover –allen bekend om hun aanvallende speelstijl– zijn tevens wereldwijde ambassadeurs voor FIFA 17 en hebben met EA SPORTS samengewerkt om de gameplay te verbeteren en de manier te vernieuwen waarop spelers denken en bewegen, fysieke interactie hebben met tegenstanders, omgaan met dode spelmomenten en nieuwe technieken bij het aanvallen gebruiken. Op wie stem jij?