Race rond in de TrackMania  Turbo bèta!

Gisteren is de open bèta van TrackMania Turbo begonnen, de nieuwste game in de Trackmania-serie die ontwikkeld wordt door Nadeo, een Ubisoft-studio. De open bèta begon op 18 maart om 14.00 uur en eindigt op 21 maart om 14.00 uur op de PlayStation 4 en Xbox One. TrackMania Turbo verschijnt op 24 maart 2016 voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Met TrackMania Turbo rijdt de serie zijn eerste kilometers op de next-gen consoles. Spelers stappen in een meeslepend arcade racinguniversum met next-gen graphics en een gloednieuw design. Overal zijn verwijzingen te vinden naar elementen uit de racecultuur en referenties naar arcadegames uit de jaren ’90. TrackMania Turbo biedt “easy to learn, hard to master” gameplay. Spelers worden uitgedaagd op 200 krankzinnige tracks die zijn verdeeld over vier omgevingen. Met de Trackbuilder worden spelers aangemoedigd om ook zelf bizarre banen te maken en deze met vrienden en de rest van de wereld te delen. Om de ervaring fris te houden kan de game ook zelf nieuwe, willekeurige banen voor de speler bouwen. Tot slot kunnen spelers de strijd aangaan met hun vrienden, zowel lokaal als online, met tientallen multiplayeropties. Met de vele verschillende manieren om TrackMania Turbo te spelen, genieten spelers van een game die altijd leuk en afwisselend blijft.

Om deel te nemen aan de TrackMania Turbo open bèta, kunnen spelers de open bèta downloaden via de digitale winkel van hun console.