De Far Cry Primal stemming bereik je met de CaveBnB-wedstrijd!

Ubisoft heeft eerder deze week al de lancering van CaveBnB aangekondigd. CaveBnB is een online wedstrijd die onderdeel uitmaakt van de Savage at Heart communicatiecampagne, die is ontwikkeld voor Far Cry Primal, de nieuwste telg binnen de populaire franchise. De bekroonde franchise die je naar de tropen bracht en waarin je de Himalaya’s beklom brengt nu haar open wereld sandbox gameplay naar een tijd waar de mens niet bovenaan de voedselketen stond. Dit deel introduceert de mens met gigantische beesten, adembenemende omgevingen en onvoorspelbare wilde ontmoetingen. De mens moet zich zo omhoog vechten naar de top van de voedselketen.

CaveBnB geeft spelers de mogelijkheid om de wilde natuur van Far Cry Primal te ervaren, terwijl ze terug naar het stenen tijdperk reizen om de extreme omstandigheden waarin onze voorouders leefden, te ervaren. De deelnemer zal, samen met een persoon naar keuze, tot het einde moeten gaan in een survivaltraining die geleid wordt door een expert. Overdag zal de deelnemer nieuwe vaardigheden vergaren, terwijl men ’s nachts zal leren hoe deze gebruikt kunnen worden om te overleven. Deelnemers zullen hun oerinstinct moeten tonen en dienen in één tweet te bewijzen dat zij hierover beschikken, om zo een tweedaagse survivalervaring op een geheime locatie in Frankrijk te winnen. De Twittercompetitie startte al op 18 januari om 09:00 uur en eindigt op 22 januari om 00:59 uur. Om mee te doen aan de CaveBnB-wedstrijd, moeten gebruikers de hashtag #cavebnb gebruiken en @farcrygame benoemen.

Far Cry Primal zal op 23 februari verkrijgbaar zijn op PlayStation 4 en Xbox One. Op 1 maart zal de game ook voor Windows PC beschikbaar zijn.