Kennen jullie Lightning nog?

De heldin van Final Fantasy XIII, Lightning, maakt haar opwachting in de internationale campagne van Louis Vuitton’s lente-zomercollectie van 2016: “Series 4”. Deze samenwerking tussen het wereldberoemde modemerk Louis Vuitton en Lightning, de sterke en vastberaden heldin uit Final Fantasy XIII, is realiteit geworden. Lightning is het perfecte model om de thema’s tot uiting te brengen die worden verkend in de vrouwencollectie “Series 4” van Louis Vuitton.

“De ongelooflijke nieuwe look van Lightning met haar poses en acties is volledig geproduceerd door Louis Vuitton”, aldus Tetsuya Nomura, de character designer van Lightning. “ Dankzij het team van Visual Works konden ze binnen een zeer strak tijdschema een meesterwerk afleveren.

De samenwerking staat symbool voor de gemeenschappelijke waarden die Louis Vuitton en FINAL FANTASY delen: het behoud van onze tradities, en een gelijktijdige zoektocht naar nieuwe en revolutionaire ideeën voor kwalitatief toonaangevende producten. Via deze filosofie willen we meerwaarde en nieuwe belevingen creëren. Als model voor de “Series 4” verschijnt Lightning vanaf januari 2016 in diverse tijdschriftadvertenties en promotievideo’s voor de campagne.

Lightning Louis Vuitton stijlicoon